Новини

Неймовірна поїздка до перлини Закарпаття

14-15 квітня вчителі Католицької школи-гімназії вирушили у свій Емаус, щоб духовно відновитися та відпочити.

Ми здійснили неймовірну поїздку до перлини Закарпаття – міста Мукачево – дорогами, обабіч яких простягаються ряди розквітлих магнолій та сакур майже в кожному подвір’ї закарпатських садиб.  Ці дні стали для кожного з нас оновленням, а, можливо, навіть переродженням свідомості.

Такими «райським  стежками» ми опинилися в мукачівському костелі св. Мартина , а там… під звуки ангельської музики молилися разом із сестрою Ліджі Пайяпілі по-особливому, не так, як завжди. Цього відчуття і трепету душі неможливо передати.

Кожен відчув дотик Божого Милосердя і зрозумів, що Господь справді по-особливому опікується нами.

Під час відвідування духовних та історичних пам’яток (Кафедрального костелу св. Мартина, Стрітенськго монастиря сестер василіянок, монастиря св. Миколая оо. Василіян, замку «Паланок», парку санаторію «Карпати» на території палацу графів Шенборнів) ми відчували супровід та опіку Всевишнього. І де б ми не опинилися – все складалося так, як ми щиро бажали, бо так, звичайно, хотів Сам Господь.

Поїздка стала для нас величезним Дарунком Бога, який є Живим, всюди Присутнім та Люблячим!!!

18.04.2018